• 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 100% Maatwerk
  • Showroom bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 100% Maatwerk
  • Showroom bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte en advies

Stukadoor Amersfoort

Stukadoorsbedrijf in regio Amersfoort

Wilt u een stukadoorsbedrijf inschakelen voor uw woning of pand in Amersfoort af te bouwen? Dan zit u goed bij Kinneging Totaalafbouw. Wij zijn een veelzijdig stukadoorsbedrijf en houden ons bezig met diverse soorten afbouwwerk. Hierbij kunt u denken aan stucwerk, schilderwerk en herstelwerk. Onze stukadoor is een ervaren vakman en adviseert u graag over al uw nieuwbouw of renovatie projecten. Om te bekijken wat ons stukadoorsbedrijf voor u in Amersfoort kan betekenen, neemt u gerust contact met ons op.

Binnen en buiten stucwerk

Wij verrichten als stukadoorsbedrijf in Amersfoort diverse soorten afbouwwerk, waaronder binnen en buiten stucwerk. Onze stukadoor helpt u graag verder met ieder afbouwproject voor uw woning of pandt.

Wanneer uw gevel toe is aan een nieuwe uitstraling, of u graag sierpleister wilt voor op uw binnenmuren, staan wij voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor:

Wesley Kinneging:stukadoor amersfoort

INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?

Vraag een offerte aan of laat ons langskomen bij u thuis!

Wij leveren maatwerk

Wij leveren bij Kinneging Totaalafbouw100% maatwerk, vakmanschap en topkwaliteit stucwerk. Onze stukadoor is al meer dan 15 jaar actief in het vak en beschikt over een gedegen vakkennis. Wij hechten als bedrijf veel waarde aan een goede samenwerking met onze klanten. Wij zien hen dan ook regelmatig bij ons terugkomen voor nieuwe opdrachten. Deze samenwerkingen zijn voor ons een grote drijfveer om continu maatwerk te blijven leveren.

SAUSKLAAR STUCWERK

sausklaar stucwerk door Kinneging TotaalafbouwTotalafbouw

SPACKSPUITWERK

Betonlook voorbeeld van Kinneging Totaalafbouw

BEHANGKLAAR STUCWERK

behangklaar stucwerk door Kinneging Totaalafbouw

SIERPLEISTER

Betonlook voorbeeld van Kinneging Totaalafbouw

LATEXSPUITEN

Kinneging TotaalafbouwWesley staat op de trap

LIJSTEN EN ORNAMENTEN

Eindresultaat van sausklaar stucwerk en verven van plafond door Kinneging Totaalafbouw

BUITENGEVEL

Buitengevel stucwerk project door Kinneging Totaalafbouw

BETONLOOK

Betonlook muur project door Kinneging Totaalafbouw

Stukadoor voor particulieren en bedrijven in Amersfoort

Als stukadoorsbedrijf in Amersfoort en omgeving werken wij voor particulieren en bedrijven. Onze stukadoor is beschikbaar voor al uw stucwerk projecten, waaronder pleisterwerk, glad stucwerk, en buitengevel stucwerk. Ook zijn wij VCA-gecertificeerd en kunt u ons inschakelen voor zowel renovatie als nieuwbouwprojecten.

Voordelige service

Behalve de vakkennis en ervaring van onze stukadoor in Amersfoort, bieden wij u ook onze voordelige service. Zo nemen wij onze showroom mee naar u toe, zodat u ter plaatse al uw mogelijkheden kunt bekijken. Wij rekenen u geen voorrijkosten. Daarnaast biedt onze stukadoor service u minstens 1 jaar garantie en voordelige scherpe tarieven.

Meer dan een stukadoorsbedrijf

Zoals onze naam al zegt, zijn we bij Kinneging Totaalafbouw meer dan een stukadoorsbedrijf in Amersfoort. Behalve onze stukadoor diensten bieden wij ook schilderwerk, herstelwerk en schaderaming voor uw woning of kantoorpand. Bezoek hiervoor onze betreffende webpagina’s en neem eenvoudig contact met ons op voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor stukadoor Amersfoort

Wilt u gebruik maken van onze stukadoor diensten in Amersfoort, vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wij leveren 100% maatwerk en kwaliteit vakmanschap. Ook adviseren wij u graag. Bel ons via 030-8793601, of stuur een bericht naar info@kinnegingtotaalafbouw.nl.

Bellen Mailen Whatsapp Offerte