• 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 100% Maatwerk
  • Showroom bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 100% Maatwerk
  • Showroom bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte en advies

Afbouw Nieuwegein

Uw expert in afbouw werkzaamheden in Nieuwegein

Bent u in Nieuwegein op zoek naar een expert in afbouw werkzaamheden? Dan is Kinneging Totaalafbouw de partner die u zoekt. Wij zijn een breed gespecialiseerd afbouwbedrijf en zorgen voor al uw stucwerk, schilderwerk, herstelwerk en schaderamingen. Wij hebben de juiste kennis in huis en adviseren u graag bij alle afbouw werkzaamheden aan uw woning of pand. Dit geldt voor zowel nieuwbouw als renovaties. Meer weten over onze diensten? Neem contact op, en bespreek wat ons afbouwbedrijf voor u in Nieuwegein kan betekenen.

Uw veelzijdige afbouwpartner

Wij zijn uw veelzijdige afbouwpartner voor al uw werkzaamheden in Nieuwegein. Als afbouwbedrijf zijn we gespecialiseerd in de volgende diensten:

Wesley van Kinneging Totaalafbouwaan het stucwerk

INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?

Vraag een offerte aan of laat ons langskomen bij u thuis!

Afbouwbedrijf voor particulieren en bedrijven

Wij staan als afbouwbedrijf klaar voor zowel particulieren als bedrijven in Nieuwegein. Onze afbouw werkzaamheden voeren wij uit aan zowel renovatie als nieuwbouw woningen en panden. Van het schilderen van kozijnen tot een compleet gestucte gevel, wij zijn uw specialist voor al uw bouwprojecten in Hilversum.

SAUSKLAAR STUCWERK

sausklaar stucwerk door Kinneging TotaalafbouwTotalafbouw

SPACKSPUITWERK

Betonlook voorbeeld van Kinneging Totaalafbouw

BEHANGKLAAR STUCWERK

behangklaar stucwerk door Kinneging Totaalafbouw

SIERPLEISTER

Betonlook voorbeeld van Kinneging Totaalafbouw

LATEXSPUITEN

Kinneging TotaalafbouwWesley staat op de trap

LIJSTEN EN ORNAMENTEN

Eindresultaat van sausklaar stucwerk en verven van plafond door Kinneging Totaalafbouw

BUITENGEVEL

Buitengevel stucwerk project door Kinneging Totaalafbouw

BETONLOOK

Betonlook muur project door Kinneging Totaalafbouw

100% Maatwerk

Als klant kunt u bij ons rekenen op vakmanschap, kwaliteit en 100% maatwerk. Voor al uw afbouw werkzaamheden kunt u bij ons terecht, van schilder- en stucwerk tot schaderaming en herstelwerk. Wij hechten als bedrijf waarde aan onze afspraken en aan een goede samenwerking met onze klanten. Daarom zijn we blij dat velen regelmatig terugkomen met nieuwe opdrachten, en zijn we trots op deze samenwerking. Dit vormt voor ons een krachtige motivatie om dagelijks kwaliteit en maatwerk te blijven leveren.

Profiteer van onze voordelige service

Kies in Nieuwegein voor Kinneging Totaalafbouwen profiteer van onze voordelige service. Zo brengen wij onze showroom bij u thuis, zodat u ter plaatse uw mogelijkheden kunt bekijken. Ook rekenen wij geen voorrijkosten en bieden wij minimaal 1 jaar garantie op uw afbouw werk. Daar bovenop profiteert u ook nog eens van passend advies en van scherpe, voordelige tarieven.

Meer dan een afbouwbedrijf

Wij zijn niet zomaar een afbouwbedrijf. Kinneging Totaalafbouwis uw veelzijdige en betrouwbare partner voor al uw afbouw werkzaamheden in Nieuwegein. Naast gedegen vakkennis beschikken we ook over ruim 15 jaar ervaring in de branche. We voorzien u graag van vrijblijvend advies, en leveren uw woning of pand in Nieuwegein piekfijn aan u op. Ook is ons afbouwbedrijf VCA-gecertificeerd.

Direct contact opnemen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw afbouw werkzaamheden in Nieuwegein? Neem dan direct contact op met onze specialist. Wij leveren gedegen vakmanschap en adviseren u graag. Uw woning of pand is bij ons afbouwbedrijf in goede handen. U kunt ons bellen via 030-8793601, of een bericht sturen naar info@kinnegingtotaalafbouw.nl.

Bellen Mailen Whatsapp Offerte