• 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 100% Maatwerk
  • Showroom bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 100% Maatwerk
  • Showroom bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte en advies

Stukadoorsbedrijf Bussum

Uw stukadoorsbedrijf in Bussum

Moet uw woning worden afgebouwd en zoekt u hiervoor een stukadoorsbedrijf in Bussum? Kinneging Totaalafbouw is hiervoor uw veelzijdige partner. U kunt ons inschakelen voor stucwerk, herstelwerk en schilderwerk aan uw renovatie of nieuwbouw woning. Onze ervaren stukadoor is een gedegen vakman en geeft u graag vrijblijvend advies. Neem contact met ons op om te bespreken wat ons stukadoorsbedrijf voor u in Bussum kan betekenen.

Binnen en buiten stucwerk

Voor zowel binnen als buiten stucwerk kunt u bij ons stukadoorsbedrijf terecht. Onze stukadoor levert kwaliteit en vakmanschap bij al uw afbouw werkzaamheden in Bussum.

Is uw buitengevel toe aan een nieuwe uitstraling? Of wilt u een sierpleister laten aanbrengen op uw muren? Dan zijn wij uw specialist. U kunt bij ons stukadoorsbedrijf terecht voor:

Wesley van Kinneging Totaalafbouwaan het stucwerk

INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?

Vraag een offerte aan of laat ons langskomen bij u thuis!

Vakmanschap en maatwerk

Als klant kunt u bij ons rekenen op kwaliteit, vakmanschap en 100% maatwerk. Onze stukadoor in Bussum heeft al ruim 15 jaar ervaring in de stukadoor wereld en heeft een grote vakkennis. Als bedrijf hechten wij waarde aan een goede samenwerking met al onze klanten. Hier zetten wij ons sterk voor in en geregeld zien wij hen dan ook bij ons terugkeren met nieuwe opdrachten. Deze samenwerking is onze drijfveer om continu vakmanschap en maatwerk te blijven leveren.

SAUSKLAAR STUCWERK

sausklaar stucwerk door Kinneging TotaalafbouwTotalafbouw

SPACKSPUITWERK

Betonlook voorbeeld van Kinneging Totaalafbouw

BEHANGKLAAR STUCWERK

behangklaar stucwerk door Kinneging Totaalafbouw

SIERPLEISTER

Betonlook voorbeeld van Kinneging Totaalafbouw

LATEXSPUITEN

Kinneging TotaalafbouwWesley staat op de trap

LIJSTEN EN ORNAMENTEN

Eindresultaat van sausklaar stucwerk en verven van plafond door Kinneging Totaalafbouw

BUITENGEVEL

Buitengevel stucwerk project door Kinneging Totaalafbouw

BETONLOOK

Betonlook muur project door Kinneging Totaalafbouw

Voor particulieren en bedrijven in Bussum

Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven in Bussum. Wij verrichten stukadoor werkzaamheden aan zowel nieuwbouw als renovatie woningen. Van buitengevel tot sierpleister, wij beschikken over de juiste kwaliteiten. Ook zijn wij als bedrijf VCA-gecertificeerd.

Voordelige service

Wanneer u kiest voor onze diensten, dan kiest u voor onze voordelige service. Zo bieden wij minimaal 1 jaar garantie op uw stucwerk en rekenen wij geen voorrijkosten in Bussum. Wij brengen onze showroom bij u thuis of op locatie. Zo kunt u ter meteen al uw opties bekijken. Tevens profiteert u behalve van onze voordelige service ook van onze scherpe tarieven.

Meer dan een stukadoorsbedrijf

Bij Kinneging Totaalafbouwzijn wij meer dan alleen uw stukadoorsbedrijf. Want behalve in stukadoor werk zijn wij ook gespecialiseerd in herstelwerk, schaderaming en schilderwerk. Voor deze diensten bekijkt u de betreffende pagina’s op onze website. Ook kunt u gerust contact opnemen met onze stukadoor voor meer informatie. Wij werken in Bussum aan zowel nieuwbouw als aan renovatie projecten.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u ook graag een stukadoorsbedrijf in Bussum inhuren voor uw afbouw werkzaamheden? Dan kunt u direct een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Onze ervaren stukadoor adviseert u graag over al uw afbouw werkzaamheden. U kunt ons telefonisch bereiken via 030-8793601, of stuur een bericht naar info@kinnegingtotaalafbouw.nl.

Bellen Mailen Whatsapp Offerte