• 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 100% Maatwerk
  • Showroom bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 100% Maatwerk
  • Showroom bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte en advies

Behangklaar stucwerk

Behangklaar stucwerk door uw ervaren stukadoor

Wilt u graag behangklaar stucwerk voor uw bouw- of klusproject, en zoekt u hiervoor een ervaren stukadoor? Kinneging Totaalafbouw is hiervoor uw betrouwbare partner en levert gedegen vakwerk. Wanneer uw woning of pand verlegen zit om stucwerk van kwaliteit, staan wij voor u klaar met scherpe tarieven en advies op maat. Voor informatie over al uw behangklaar stucwerk behoeften, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Stucadoor Wesley van Kinneging Totaalafbouwaan het stucen

Wanneer gaat u voor behangklaar stucwerk?

Wanneer kunt u het beste kiezen voor behangklaar stucwerk? Dat ligt er vooral aan wat u daarna met uw muur voor ogen heeft. Een behangklaar afgewerkte muur vertoont meer oneffenheden, en heeft een ruwer oppervlak dan een sausklaar gemaakte muur. Deze oneffen laag valt echter weg wanneer de muur wordt afgewerkt met een eveneens oneffen oppervlak. Dit kan bijvoorbeeld behang zijn, of een afwerking met sierpleister. Zo is een gladde afwerklaag niet nodig voor behangklaar stucwerk. Dat scheelt dan weer in de totale prijs van uw project!

INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?

Vraag een offerte aan of laat ons langskomen bij u thuis!

Maatwerk en kwaliteit

Voor al uw glad stucwerk leveren wij altijd gegarandeerd kwaliteit en 100% maatwerk. Onze stukadoor is al meer dan 15 jaar actief in de stukadoorswereld en voorziet u graag van passend advies en een vrijblijvende offerte. Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking. Onze klanten komen dan ook regelmatig bij ons terug voor nieuwe opdrachten. Dit is voor ons één van de grote drijfveren om kwaliteit en maatwerk te blijven leveren.

SAUSKLAAR STUCWERK

sausklaar stucwerk door Kinneging TotaalafbouwTotalafbouw

SPACKSPUITWERK

Betonlook voorbeeld van Kinneging Totaalafbouw

BEHANGKLAAR STUCWERK

behangklaar stucwerk door Kinneging Totaalafbouw

SIERPLEISTER

Betonlook voorbeeld van Kinneging Totaalafbouw

LATEXSPUITEN

Kinneging TotaalafbouwWesley staat op de trap

LIJSTEN EN ORNAMENTEN

Eindresultaat van sausklaar stucwerk en verven van plafond door Kinneging Totaalafbouw

BUITENGEVEL

Buitengevel stucwerk project door Kinneging Totaalafbouw

BETONLOOK

Betonlook muur project door Kinneging Totaalafbouw

Wij zijn er voor iedereen

Wij zijn er voor iedereen bij Kinneging: wij werken zowel voor particulieren als voor aannemers en bouwbedrijven. Behalve voor behangklaar stucwerk, kunt u ons ook inschakelen voor renovatie- en nieuwbouwwerk. Wij zijn VCA-gecertificeerd en hechten veel waarde aan het nakomen van afspraken. Voor ieder project zijn wij uw eerlijke en betrouwbare afbouwpartner, en bieden aan iedereen topkwaliteit behangklaar stucwerk.

Ons werkgebied

Wanneer uw huis of pand zich in een straal van 60 km van de Meern bevindt, dan valt u binnen ons werkgebied. U kunt ons altijd inschakelen voor al uw behoeften op het gebied van behangklaar stucwerk in midden-Nederland, van Woerden tot Harderwijk. Onze showroom brengen wij bij u thuis, zodat u ter plekke uw opties kunt bekijken. Wij bieden altijd scherpe tarieven en minimaal 1 jaar garantie. Binnen ons werkgebied rekenen wij bovendien geen voorrijkosten.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wilt u thuis of in uw pand ook graag behangklaar stucwerk op uw muren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wij leveren altijd 100% maatwerk en geven u graag advies over al uw afbouw activiteiten. Neem telefonisch contact met ons op via 030-8793601, of stuur een bericht naar info@kinnegingtotaalafbouw.nl.

Bellen Mailen Whatsapp Offerte