• 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 100% Maatwerk
  • Showroom bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 100% Maatwerk
  • Showroom bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte en advies

Stukadoorsbedrijf Zeewolde

Uw stukadoorsbedrijf in Zeewolde

Bent u op zoek naar een betrouwbaar stukadoorsbedrijf in Zeewolde voor uw afbouw werk? Kinneging Totaalafbouw is hiervoor uw partner. Wij zijn uw betrouwbare specialist op het gebied van vele soorten stucwerk, herstelwerk en schilderwerk. Onze ervaren stukadoor is een gedegen vakman en adviseert u graag bij al uw nieuwbouw en renovatie werkzaamheden. Om te bespreken wat ons stukadoorsbedrijf voor u in Zeewolde kan betekenen, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Binnen en buiten stucwerk

Ons stukadoorsbedrijf is gespecialiseerd in verschillende soorten afbouwwerk, waaronder bijvoorbeeld binnen en buiten stucwerk. Onze stukadoor levert gedegen vakmanschap bij al uw afbouw werkzaamheden in Zeewolde. Is uw buitengevel bijvoorbeeld toe aan vernieuwing, of wilt u graag sierpleister laten aanbrengen?

Dan helpt ons stukadoorsbedrijf u graag verder. Bij ons kunt u terecht voor:

Wesley van Kinneging Totaalafbouwaan het stucwerk

INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?

Vraag een offerte aan of laat ons langskomen bij u thuis!

Maatwerk en vakmanschap

Voor al onze klanten leveren wij dagelijks 100% maatwerk, kwaliteit en vakmanschap. Onze stukadoor in Zeewolde beschikt over een uitgebreide vakkennis en heeft meer dan 15 jaar ervaring in de stukadoor wereld. Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking met al onze klanten. Wij zetten ons hier dan ook sterk voor en zien hen daarom geregeld bij ons terugkomen met nieuwe opdrachten. Dit is voor ons een sterke drijfveer om continu maatwerk en vakmanschap te blijven leveren.

SAUSKLAAR STUCWERK

sausklaar stucwerk door Kinneging TotaalafbouwTotalafbouw

SPACKSPUITWERK

Betonlook voorbeeld van Kinneging Totaalafbouw

BEHANGKLAAR STUCWERK

behangklaar stucwerk door Kinneging Totaalafbouw

SIERPLEISTER

Betonlook voorbeeld van Kinneging Totaalafbouw

LATEXSPUITEN

Kinneging TotaalafbouwWesley staat op de trap

LIJSTEN EN ORNAMENTEN

Eindresultaat van sausklaar stucwerk en verven van plafond door Kinneging Totaalafbouw

BUITENGEVEL

Buitengevel stucwerk project door Kinneging Totaalafbouw

BETONLOOK

Betonlook muur project door Kinneging Totaalafbouw

Voor particulieren en bedrijven

Ons stukadoorsbedrijf in Zeewolde staat klaar voor particulieren en bedrijven. Onze diverse stukadoor diensten verrichten wij voor zowel renovatie als nieuwbouw woningen. Van pleisterwerk tot het stucen van uw buitengevel, wij hebben de juiste kwaliteiten in huis. Ook zijn wij als bedrijf VCA-gecertificeerd.

Voordelige service

Bij Kinneging Totaalafbouwprofiteert u altijd van voordelige service. Zo brengt onze stukadoor een grote vakkennis en jarenlange ervaring mee. Ook brengen wij onze showroom bij u thuis of op locatie in Zeewolde, en rekenen wij geen voorrijkosten. Daarnaast bieden wij minimaal 1 jaar garantie op uw stucwerk en scherpe tarieven. Zo profiteert u in Zeewolde altijd van onze voordelige service.

Meer dan een stukadoorsbedrijf

Voor werkzaamheden in Zeewolde zijn wij meer dan een stukadoorsbedrijf. Want behalve voor onze stukadoor diensten, kunt u ook bij ons terecht voor herstelwerk, schilderwerk en schaderaming. Voor deze diensten kunt u de betreffende pagina’s op onze website bekijken, of contact opnemen voor meer informatie. Wij werken aan zowel nieuwbouw als renovatie woningen.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag gebruik maken van de diensten van ons stukadoorsbedrijf in Zeewolde? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden 100% maatwerk en vakmanschap van topkwaliteit. Ook adviseert onze ervaren stukadoor u graag over al uw nieuwbouw en renovatie werkzaamheden. U kunt ons telefonisch bereiken via 030-8793601, of stuur een bericht naar info@kinnegingtotaalafbouw.nl.

Bellen Mailen Whatsapp Offerte