• 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 100% Maatwerk
  • Showroom bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 100% Maatwerk
  • Showroom bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte en advies

Buitengevel

Uw buitengevel laten stucen

Om uw woning een nieuwe uitstraling te geven, is het laten stucen van uw buitengevel een optie. Kinneging TotaalafbouwTotaalbouw is hiervoor uw ervaren stukadoor en betrouwbare partner. Wilt u ook graag uw buitengevel laten stucen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Een moderne aanblik

Niet alleen geven wij met buiten stucwerk uw woning een moderne aanblik. Ook helpt stucen uw buitengevel beschermen tegen weersinvloeden, en worden scheuren en krasjes gerepareerd. Zo wordt uw gevel weer goed beschermd tegen vocht en schimmel, omdat een laag buiten stucwerk een vochtafstotende werking heeft. Ook kan deze laag in één keer aangebracht worden in iedere gewenste kleur, voor een moderne aanblik van uw gevel.

Stucwerk Kinneging Totaalafbouwstukadoor buitenmuurtje van schuur gestuct

INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?

Vraag een offerte aan of laat ons langskomen bij u thuis!

Soorten buiten stucwerk

Laat uw buitengevel stucen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en soorten buiten stucwerk. De 3 meest populaire soorten zijn schuurwerk, spachtelputz en pleisterwerk. Ieder creëert zijn eigen oppervlaktestructuur, maar allen worden zij in buitenkwaliteit aangebracht. Zo houdt ieder type buiten stucwerk de gevel van uw woning nog jarenlang mooi.

SAUSKLAAR STUCWERK

sausklaar stucwerk door Kinneging TotaalafbouwTotalafbouw

SPACKSPUITWERK

Betonlook voorbeeld van Kinneging Totaalafbouw

BEHANGKLAAR STUCWERK

behangklaar stucwerk door Kinneging Totaalafbouw

SIERPLEISTER

Betonlook voorbeeld van Kinneging Totaalafbouw

LATEXSPUITEN

Kinneging TotaalafbouwWesley staat op de trap

LIJSTEN EN ORNAMENTEN

Eindresultaat van sausklaar stucwerk en verven van plafond door Kinneging Totaalafbouw

BUITENGEVEL

Buitengevel stucwerk project door Kinneging Totaalafbouw

BETONLOOK

Betonlook muur project door Kinneging Totaalafbouw

Kwaliteit en maatwerk

Wij leveren gedegen kwaliteit en 100% maatwerk, wanneer het gaat om buiten stucwerk. Onze stukadoor heeft ruim 15 jaar ervaring in de stukadoorswereld en helpt u graag verder met passend advies en een vrijblijvende offerte voor uw buitengevel. Ook hechten wij als bedrijf veel waarde aan een goede samenwerking met onze klanten. Wij zien hen dan ook geregeld terugkeren voor nieuwe opdrachten. Dit is voor ons een grote drijfveer om kwaliteit en maatwerk te blijven leveren.

Voor particulieren en bedrijven

Bij Kinneging Totaalafbouwzijn we er voor iedereen, en werken wij voor zowel particulieren als bedrijven die hun buitengevel willen laten stucen. Naast buiten stucwerk, verrichten wij ook werkzaamheden op het gebied van schilder-, en algemeen stucwerk op maat. Dit doen wij voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten, en leveren altijd gedegen kwaliteit. Wij zijn VCA-gecertificeerd en voor ieder project uw eerlijke en betrouwbare afbouwpartner.

Geen voorrijkosten

Binnen ons werkgebied rekenen wij geen voorrijkosten voor het stucen van uw buitengevel. Ons werkgebied bevindt zich binnen een straal van 60 kilometer van De Meern. U kunt ons inschakelen voor al uw buiten stucwerk behoeften, van Woerden tot Harderwijk. Onze showroom nemen we mee naar u toe, zodat u ter plekke uw opties kunt bekijken. Wij bieden minimaal 1 jaar garantie. En behalve géén voorrijkosten, bieden wij ook scherpe tarieven.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag door ons uw buitengevel laten stucen, vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wij leveren 100% maatwerk en gedegen kwaliteit voor al uw buiten stucwerk. Ook adviseren wij u graag, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. U kunt ons bellen via 030-8793601, of een bericht sturen naar info@kinnegingtotaalafbouw.nl

Bellen Mailen Whatsapp Offerte