• 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 100% Maatwerk
  • Showroom bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 100% Maatwerk
  • Showroom bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte en advies

Spackspuitwerk

Spackspuitwerk door uw ervaren stukadoor

Wilt u graag spackspuitwerk in uw woning? En wilt u hiervoor een ervaren stukadoor inschakelen? Kinneging Totaalafbouw staat voor u klaar en levert gedegen vakwerk. Wilt u graag stucwerk van kwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar met advies op maat en scherpe tarieven, en hechten veel belang aan afspraken. Voor informatie of een vrijblijvende offerte voor spackspuitwerk in uw woning, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Stucadoor Wesley van Kinneging Totaalafbouwaan het stucen

Een voordelige vorm van stucwerk

Spackspuiten kan gezien worden als een doeltreffende en zeer voordelige vorm van stucwerk. Het is de methode die doorgaans als standaard wordt gebruikt bij de afbouw en de oplevering van nieuwbouwwoningen. Spackspuitwerk heeft een kleine korrel en wordt aangebracht met een machine die het materiaal onder hoge druk aanbrengt op muren en plafonds. Daarbij is het snel aan te brengen, heeft het een relatief snelle droogtijd en is het niet duur om aan te laten brengen. Spackspuiten kan direct in de gewenste kleur en is ook een geschikte stucmethode voor plafonds van natte ruimtes.

INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?

Vraag een offerte aan of laat ons langskomen bij u thuis!

Spackspuitwerk of spachtelputz

Spackspuitwerk en spachtelputz zijn beiden stucmethoden, die ieder uit een ander mengsel bestaan. Zo bestaat spack uit een mengsel van kunsthars en kalk, dat een gladde pasta vormt en onder hoge druk op een oppervlak wordt gespoten. Spachtelputz daarentegen heeft een korrelige structuur en wordt met de hand aangebracht. Vanwege verschillende praktische voordelen, is spackspuitwerk een veelgebruikte methode in zowel oude als nieuwe woningen.

SAUSKLAAR STUCWERK

sausklaar stucwerk door Kinneging TotaalafbouwTotalafbouw

SPACKSPUITWERK

Betonlook voorbeeld van Kinneging Totaalafbouw

BEHANGKLAAR STUCWERK

behangklaar stucwerk door Kinneging Totaalafbouw

SIERPLEISTER

Betonlook voorbeeld van Kinneging Totaalafbouw

LATEXSPUITEN

Kinneging TotaalafbouwWesley staat op de trap

LIJSTEN EN ORNAMENTEN

Eindresultaat van sausklaar stucwerk en verven van plafond door Kinneging Totaalafbouw

BUITENGEVEL

Buitengevel stucwerk project door Kinneging Totaalafbouw

BETONLOOK

Betonlook muur project door Kinneging Totaalafbouw

Voor particulieren en bedrijven

Wij werken voor particulieren en bedrijven, waaronder ook aannemers en bouwbedrijven. U kunt ons inschakelen voor diverse soorten stucwerk, waaronder ook spackspuitwerk. Daarbij werken wij aan zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, en hebben we meer dan 15 jaar ervaring als stukadoor. Bovendien zijn wij VCA-gecertificeerd en altijd uw betrouwbare en eerlijke partner op het gebied van spackspuitwerk, stucwerk en afbouw.

Ons werkgebied

Bevindt uw huis of pand zich binnen een straal van 60 kilometer van De Meern? Dan valt deze in ons werkgebied. Zo kunt u ons inschakelen voor al uw glad stucwerk behoeften in midden-Nederland, van Woerden tot Harderwijk. Onze showroom nemen we gewoon mee naar uw locatie, zodat u ter plekke uw opties kunt verkennen. Wij bieden minimaal 1 jaar garantie, altijd scherpe tarieven en binnen ons werkgebied rekenen wij geen voorrijkosten.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u uw huis of pand laten spackspuiten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wij leveren 100% maatwerk en adviseren u graag bij al uw renovatie- en afbouw activiteiten. Neem telefonisch contact met ons op via 030-8793601, of stuur een bericht naar info@kinnegingtotaalafbouw.nl.

Bellen Mailen Whatsapp Offerte