• 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 100% Maatwerk
  • Showroom bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 100% Maatwerk
  • Showroom bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte en advies

Stukadoorsbedrijf Veenendaal

Uw stukadoorsbedrijf in Veenendaal

Wilt u graag een stukadoorsbedrijf in Veenendaal inschakelen voor uw woning? Kinneging Totaalafbouw is als veelzijdig stukadoorsbedrijf uw betrouwbare afbouwpartner. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten afbouwwerk als stucwerk, schilderwerk en herstelwerk. U kunt bij ons terecht voor zowel uw renovatie als nieuwbouw woning, en wij adviseren u daarbij graag. Neem contact met ons op om te bespreken wat ons stukadoorsbedrijf in Veenendaal voor u kan betekenen.

Binnen en buiten stucwerk

U kunt bij onze stukadoor in Veenendaal terecht voor zowel binnen als buiten stucwerk. Bij al uw werkzaamheden aan uw woning of pand in Veenendaal adviseren wij u graag. Wilt u bijvoorbeeld sierpleister aanbrengen op uw binnenmuren?

Of is uw buitengevel toe aan een nieuw jasje? Wij staan als stukadoorsbedrijf voor u klaar. Bij ons kunt u terecht voor:

Wesley van Kinneging Totaalafbouwaan het stucwerk

INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?

Vraag een offerte aan of laat ons langskomen bij u thuis!

Kwaliteit en maatwerk

Bij Kinneging Totaalafbouwzijn vakmanschap, kwaliteit en 100% maatwerk belangrijke kernwaarden. Onze stukadoor in Veenendaal beschikt over een ruime vakkennis en heeft meer dan 15 jaar ervaring in de stukadoor wereld. Ook hechten wij als bedrijf veel waarde aan een goede samenwerking met iedere klant. Geregeld zijn wij hen dan ook bij ons terugkomen met een nieuwe opdracht. Deze samenwerkingen vormen voor ons een sterke motivatie om kwaliteit en maatwerk te blijven leveren.

SAUSKLAAR STUCWERK

sausklaar stucwerk door Kinneging TotaalafbouwTotalafbouw

SPACKSPUITWERK

Betonlook voorbeeld van Kinneging Totaalafbouw

BEHANGKLAAR STUCWERK

behangklaar stucwerk door Kinneging Totaalafbouw

SIERPLEISTER

Betonlook voorbeeld van Kinneging Totaalafbouw

LATEXSPUITEN

Kinneging TotaalafbouwWesley staat op de trap

LIJSTEN EN ORNAMENTEN

Eindresultaat van sausklaar stucwerk en verven van plafond door Kinneging Totaalafbouw

BUITENGEVEL

Buitengevel stucwerk project door Kinneging Totaalafbouw

BETONLOOK

Betonlook muur project door Kinneging Totaalafbouw

Voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons inschakelen voor stukadoor werkzaamheden in Veenendaal. Wij staan klaar voor al uw stucwerk behoeften, van pleisterwerk tot buitengevel stucwerk. Wij voeren deze werkzaamheden uit voor zowel nieuwbouw als renovatie woningen of panden. Ook zijn wij als stukadoorsbedrijf VCA-gecertificeerd.

Voordelige service

Laat u het afbouwen van uw woning of pand in Veenendaal aan ons over, dan profiteert u van onze voordelige service. Behalve de gedegen vakkennis van onze stukadoor, bieden wij u minimaal 1 jaar garantie op uw stucwerk. Ook rekenen wij geen voorrijkosten. Ook nemen wij onze showroom mee naar u thuis, zodat u ter plaatse al uw opties kunt bekijken. Zo profiteert u bij ons altijd van onze voordelige service, en bovendien van scherpe tarieven.

Meer dan een stukadoorsbedrijf

Bij Kinneging Totaalafbouwzijn wij meer dan uw stukadoorsbedrijf in Veenendaal. Behalve onze stukadoor diensten, bieden wij u ook schilderwerk, schaderaming en herstelwerk voor uw woning of pand in Veenendaal. Bekijk voor deze diensten onze betreffende webpagina’s, of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan in Veenendaal

Wilt u graag onze stukadoor diensten inschakelen in Veenendaal, vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Onze stukadoor adviseert u graag over al uw nieuwbouw of renovatie werkzaamheden. Wij leveren altijd gedegen vakmanschap en 100% maatwerk. Bel ons via 030-8793601, of stuur een bericht naar info@kinnegingtotaalafbouw.nl.

Bellen Mailen Whatsapp Offerte