• 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 100% Maatwerk
  • Showroom bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 100% Maatwerk
  • Showroom bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte en advies

Spachtelputz

Spachtelputz aanbrengen of verwijderen?

Wilt u graag spachtelputz laten aanbrengen of verwijderen in uw woning of pand? Kinneging Totaalafbouw is uw ervaren en betrouwbare partner die gedegen vakwerk levert. Wij leveren gedegen vakwerk en hechten veel belang aan afspraken. Zit u verlegen om stucwerk van kwaliteit, dan staan wij voor u klaar met scherpe tarieven en passend advies op maat. Neem voor meer informatie contact met ons op over het aanbrengen of verwijderen van spachtelputz.

Stucadoor Wesley van Kinneging Totaalafbouwaan het stucen

Een bekend patroon

Spachtelputz is een bekend patroon op vele muren en een populaire sierpleister die in veel huizen voorkomt. Het is een stucmengsel met een korrelige structuur, die fijn of grof kan zijn. Wit is de meest gangbare kleur, maar spachtelputz kan in verschillende kleuren worden aangebracht. Ook kan men eenvoudig de kleur veranderen met een nieuwe laag latexverf. Zo blijft het patroon op de muur bestaan, zonder dat er opnieuw gestuct hoeft te worden.

INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?

Vraag een offerte aan of laat ons langskomen bij u thuis!

De voordelen

Spachtelputz brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo is het geschikt voor zowel binnen- als buitenmuren, is het snel aan te brengen en heeft het een lange levensduur. Andere voordelen zijn en hoge stootvastheid en een relatief korte droogtijd.

SAUSKLAAR STUCWERK

sausklaar stucwerk door Kinneging TotaalafbouwTotalafbouw

SPACKSPUITWERK

Betonlook voorbeeld van Kinneging Totaalafbouw

BEHANGKLAAR STUCWERK

behangklaar stucwerk door Kinneging Totaalafbouw

SIERPLEISTER

Betonlook voorbeeld van Kinneging Totaalafbouw

LATEXSPUITEN

Kinneging TotaalafbouwWesley staat op de trap

LIJSTEN EN ORNAMENTEN

Eindresultaat van sausklaar stucwerk en verven van plafond door Kinneging Totaalafbouw

BUITENGEVEL

Buitengevel stucwerk project door Kinneging Totaalafbouw

BETONLOOK

Betonlook muur project door Kinneging Totaalafbouw

Het verwijderen van spachtelputz

Niet alleen het aanbrengen, maar ook het verwijderen van spachtelputz kunt u aan ons overlaten. Heeft u liever gladde muren in uw woning of pand? Geen probleem, wij gaan voor u aan de slag met het stucwerk dat u voor ogen heeft.

Kwaliteit en maatwerk

Bij Kinneging Totaalafbouwleveren we gedegen kwaliteit en 100% maatwerk. Onze stukadoor is ruim 15 jaar actief in de stukadoorswereld. Hij voorziet u graag van passend advies en een vrijblijvende offerte. Wij hechten als bedrijf veel waarde aan een goede samenwerking, en zien dan ook regelmatig klanten terugkomen voor een nieuwe opdracht. Dit is voor ons een grote drijfveer om kwaliteit en maatwerk te blijven leveren.

Voor particulieren en bedrijven

Bij Kinneging Totaalafbouwzijn we er voor particulieren en bedrijven, waaronder bouwbedrijven en aannemers. U kunt ons inschakelen voor het aanbrengen en verwijderen van spachtelputz, maar ook voor andere soorten stucwerk. Daarbij werken wij aan zowel renovatie- als aan nieuwbouwprojecten. Wij zijn VCA-gecertificeerd en uw eerlijke en betrouwbare partner op het gebied van afbouw.

Kinnenging stukadoor Wesley aan het werk

Ons werkgebied

Binnen een straal van 60 kilometer van De Meern, valt uw woning of pand binnen ons werkgebied. Hierbinnen rekenen wij geen voorrijkosten. Wij voorzien in al uw behoeften op het gebied van afbouw-, schilder- en stucwerk van Woerden tot Harderwijk. Onze showroom brengen we bij u thuis, zodat u ter plekke uw opties kunt bekijken. Al onze klanten bieden wij minimaal 1 jaar garantie en scherpe tarieven.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u thuis of in uw pand spachtelputz laten aanbrengen of verwijderen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wij leveren 100% maatwerk en geven u graag advies over al uw afbouw activiteiten. Neem telefonisch contact met ons op via 030-8793601, of stuur een bericht naar info@kinnegingtotaalafbouw.nl.

Bellen Mailen Whatsapp Offerte