• 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 100% Maatwerk
  • Showroom bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 100% Maatwerk
  • Showroom bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte en advies

Stukadoorsbedrijf Nieuwegein

Uw stukadoorsbedrijf in Nieuwegein

Bent u op zoek naar een stukadoorsbedrijf in Nieuwegein voor het afbouwen van uw woning? Kinneging Totaalafbouw staat voor u klaar. Wij zijn een veelzijdig stukadoorsbedrijf gespecialiseerd in diverse soorten afbouwwerk. U kunt bij ons terecht voor al uw stucwerk, herstelwerk en schilderwerk. Onze stukadoor adviseert u graag bij al uw renovatie en nieuwbouwprojecten, en is een ervaren vakman. Neem contact met ons op om te bespreken wat ons stukadoorsbedrijf in Nieuwegein voor u kan betekenen.

Binnen en buiten stucwerk

Onze stukadoor voert diverse soorten afbouwwerk uit, waaronder buiten en binnen stucwerk. Wij helpen u graag verder met uw woning of pand. Daarom adviseren wij u graag en vrijblijvend over al uw stucwerkzaamheden in Nieuwegein. Wij staan voor u klaar wanneer uw buitengevel toe is aan een nieuwe uitstraling, of wanneer u graag sierpleister wilt laten aanbrengen op uw binnenmuren.

Bij ons stukadoorsbedrijf kunt u terecht voor:

Wesley van Kinneging Totaalafbouwaan het stucwerk

INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?

Vraag een offerte aan of laat ons langskomen bij u thuis!

Kwaliteit en maatwerk

Wij leveren bij Kinneging Totaalafbouwaltijd kwaliteit, 100% maatwerk en gedegen vakmanschap. Onze ervaren stukadoor in Nieuwegein is al ruim 15 actief in de stukadoor wereld, en beschikt over een grote vakkennis. Daarnaast hechten wij als bedrijf veel waarde aan een goede samenwerking met al onze klanten. Daarom zien wij hen dan ook geregeld bij ons terugkomen voor nieuwe opdrachten. Deze samenwerkingen zijn voor ons dan ook een belangrijke drijfveer om maatwerk te blijven leveren.

SAUSKLAAR STUCWERK

sausklaar stucwerk door Kinneging TotaalafbouwTotalafbouw

SPACKSPUITWERK

Betonlook voorbeeld van Kinneging Totaalafbouw

BEHANGKLAAR STUCWERK

behangklaar stucwerk door Kinneging Totaalafbouw

SIERPLEISTER

Betonlook voorbeeld van Kinneging Totaalafbouw

LATEXSPUITEN

Kinneging TotaalafbouwWesley staat op de trap

LIJSTEN EN ORNAMENTEN

Eindresultaat van sausklaar stucwerk en verven van plafond door Kinneging Totaalafbouw

BUITENGEVEL

Buitengevel stucwerk project door Kinneging Totaalafbouw

BETONLOOK

Betonlook muur project door Kinneging Totaalafbouw

Voor particulieren en bedrijven

Als stukadoorsbedrijf in Nieuwegein werken wij voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt bij ons terecht voor al uw stucwerk projecten, waaronder pleisterwerk, glad stucwerk en buitengevel stucwerk. Wij verrichten zowel renovatie als nieuwbouw schilder- en stucwerk, en zijn VCA-gecertificeerd.

Voordelige service

Behalve van de ervaring en vakkennis van onze stukadoor, profiteert u bij ons ook van onze voordelige service. Zo nemen wij onze showroom mee naar u thuis, zodat u ter plaatse al uw opties rustig kunt bekijken. Voor al ons stucwerk bieden wij altijd minimaal 1 jaar garantie, en rekenen wij in Nieuwegein geen voorrijkosten. Zo profiteert u altijd van onze voordelige en scherpe tarieven.

Meer dan een stukadoorsbedrijf

Wij zijn bij Kinneging Totaalafbouw meer dan alleen een stukadoorsbedrijf. Behalve stukadoor diensten bieden wij u ook schilderwerk, herstelwerk en schaderaming voor uw woning of pand in Nieuwegein. Voor onze verschillende diensten bekijkt u onze betreffende webpagina’s, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen in Nieuwegein

Wilt u gebruik maken van onze stukadoor diensten in Nieuwegein, dan kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij leveren vakmanschap van kwaliteit en 100% maatwerk. Ook adviseert onze stukadoor u graag over al uw werkzaamheden. Bel ons via 030-8793601, of stuur een bericht naar info@kinnegingtotaalafbouw.nl.

Bellen Mailen Whatsapp Offerte