• 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 100% Maatwerk
  • Showroom bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 100% Maatwerk
  • Showroom bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte en advies

Stukadoorsbedrijf Hilversum

Uw stukadoorsbedrijf in Hilversum

Bent u op zoek naar een stukadoorsbedrijf in Hilversum voor stucwerk aan uw woning? Dan bent u bij Kinneging Totaalafbouw aan het juiste adres. Ons veelzijdige stukadoorsbedrijf is gespecialiseerd in verschillende soorten afbouwwerk. Hierbij kunt u denken aan stucwerk, schilderwerk of herstelwerk aan uw renovatie of nieuwbouw woning. Onze ervaren stukadoor adviseert u graag. Om te bespreken wat ons stukadoorsbedrijf voor u in Hilversum kan betekenen, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Binnen en buiten stucwerk

Voor zowel binnen als buiten stucwerk kunt u bij onze stukadoor in Hilversum terecht. Wij adviseren u graag en vrijblijvend bij al uw werkzaamheden aan uw woning.

Wilt u sierpleister laten aanbrengen op uw binnenmuren of is uw buitengevel toe aan een nieuwe uitstraling? Ons stukadoorsbedrijf staat voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor:

Wesley van Kinneging Totaalafbouwaan het stucwerk

INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?

Vraag een offerte aan of laat ons langskomen bij u thuis!

Kwaliteit en maatwerk

Bij Kinneging Totaalafbouwzijn kwaliteit, vakmanschap en 100% maatwerk onze belangrijkste waarden. Onze stukadoor in Hilversum heeft meer dan 15 jaar ervaring in de stukadoor wereld, en beschikt over een grote vakkennis. Ook hechten wij als bedrijf waarde aan een goede samenwerking met onze klanten. Wij zien hen dan ook regelmatig bij ons terugkomen voor nieuwe opdrachten. Deze samenwerking is voor ons dan ook een grote drijfveer om kwaliteit en maatwerk te blijven leveren.

SAUSKLAAR STUCWERK

sausklaar stucwerk door Kinneging TotaalafbouwTotalafbouw

SPACKSPUITWERK

Betonlook voorbeeld van Kinneging Totaalafbouw

BEHANGKLAAR STUCWERK

behangklaar stucwerk door Kinneging Totaalafbouw

SIERPLEISTER

Betonlook voorbeeld van Kinneging Totaalafbouw

LATEXSPUITEN

Kinneging TotaalafbouwWesley staat op de trap

LIJSTEN EN ORNAMENTEN

Eindresultaat van sausklaar stucwerk en verven van plafond door Kinneging Totaalafbouw

BUITENGEVEL

Buitengevel stucwerk project door Kinneging Totaalafbouw

BETONLOOK

Betonlook muur project door Kinneging Totaalafbouw

Voor particulieren en bedrijven

Wij voeren stukadoor opdrachten in Hilversum uit voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt ons inschakelen voor al uw stucwerk projecten, waaronder glad stucwerk, pleisterwerk en buitengevel stucwerk. Wij verrichten schilder- en stucwerk voor zowel renovatie als nieuwbouw woningen en panden. Ook is ons stukadoorsbedrijf VCA-gecertificeerd.

Voordelige service

Kiest u voor ons bij het afbouwen van uw woning of pand in Hilversum, dan profiteert u van onze voordelige service. Naast de vakkennis van onze stukadoor, bieden wij minimaal 1 jaar garantie op uw stucwerk, en rekenen wij geen voorrijkosten. Ook brengen wij onze showroom bij u thuis, zodat u direct uw opties kunt bekijken. Zo profiteert u altijd van onze voordelige service en van scherpe tarieven.

Meer dan een stukadoorsbedrijf

Bij Kinneging Totaalafbouwzijn wij meer dan alleen een stukadoorsbedrijf. Naast onze stukadoor diensten bieden wij ook herstelwerk, schilderwerk en schaderaming voor uw woning of pand in Hilversum. Voor deze diensten bezoekt u onze betreffende webpagina’s, of neemt u contact met ons op voor meer informatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan in Hilversum

Heeft u behoefte aan onze stukadoor diensten in Hilversum, vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wij leveren vakmanschap van kwaliteit en 100% maatwerk. Ook adviseert onze stukadoor u graag over al uw renovatie en nieuwbouw werkzaamheden. Bel ons via 030-8793601, of stuur een bericht naar info@kinnegingtotaalafbouw.nl.

Bellen Mailen Whatsapp Offerte