• 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 100% Maatwerk
  • Showroom bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 100% Maatwerk
  • Showroom bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte en advies

Stukadoorsbedrijf Soest

Uw stukadoorsbedrijf in Soest

Heeft u afbouwwerk te verrichten aan uw woning, en zoekt u hiervoor een stukadoorsbedrijf in Soest? Kinneging Totaalafbouw is hiervoor uw veelzijdige partner. Wij zijn uw ervaren expert op het gebied van diverse soorten stucwerk, schilderwerk en herstelwerk. Onze stukadoor is een gedegen vakman, die u bovendien graag adviseert bij al uw renovatie en nieuwbouw werkzaamheden. Om te bekijken wat ons stukadoorsbedrijf voor u in Soest kan betekenen, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Binnen en buiten stucwerk

Als stukadoorsbedrijf zijn wij gespecialiseerd in diverse soorten afbouwwerk, waaronder zowel binnen als buiten stucwerk. Bij al uw afbouw werkzaamheden in Soest levert onze stukadoor vakmanschap van topkwaliteit.

Wilt u bijvoorbeeld graag sierpleister laten aanbrengen, of is uw buitengevel toe aan een nieuw jasje? Dan helpen wij u graag verder. U kunt bij ons stukadoorsbedrijf terecht voor:

Wesley van Kinneging Totaalafbouwaan het stucwerk

INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?

Vraag een offerte aan of laat ons langskomen bij u thuis!

Maatwerk en vakmanschap

Wij garanderen al onze klanten 100% maatwerk, kwaliteit en vakmanschap. Onze stukadoor in Soest beschikt over meer dan 15 jaar ervaring in de stukadoor wereld en een uitgebreide vakkennis. Ook hechten wij als bedrijf veel waarde aan een goede samenwerking met onze klanten. Geregeld zien wij hen dan ook bij ons terugkomen met nieuwe opdrachten. Dit is voor ons een krachtige drijfveer om dagelijks maatwerk en vakmanschap te blijven leveren.

SAUSKLAAR STUCWERK

sausklaar stucwerk door Kinneging TotaalafbouwTotalafbouw

SPACKSPUITWERK

Betonlook voorbeeld van Kinneging Totaalafbouw

BEHANGKLAAR STUCWERK

behangklaar stucwerk door Kinneging Totaalafbouw

SIERPLEISTER

Betonlook voorbeeld van Kinneging Totaalafbouw

LATEXSPUITEN

Kinneging TotaalafbouwWesley staat op de trap

LIJSTEN EN ORNAMENTEN

Eindresultaat van sausklaar stucwerk en verven van plafond door Kinneging Totaalafbouw

BUITENGEVEL

Buitengevel stucwerk project door Kinneging Totaalafbouw

BETONLOOK

Betonlook muur project door Kinneging Totaalafbouw

Voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven en aannemers in Soest kunnen bij ons terecht. Onze stukadoor diensten voeren wij uit bij zowel renovatie als nieuwbouw woningen. Van sierpleister tot het compleet stucen van uw buitengevel, wij hebben altijd de juiste kwaliteiten in huis. Tevens zijn wij als bedrijf VCA-gecertificeerd.

Voordelige service

Bij ons profiteert u dagelijks van onze voordelige service. Zo brengt onze stukadoor in Soest jarenlange ervaring en een grote vakkennis met zich mee. Ook nemen wij onze showroom mee naar uw woning of pand, en rekenen wij geen voorrijkosten. Daarbij bieden wij u scherpe tarieven en minimaal 1 jaar garantie op uw stucwerk. In Soest profiteert u zo altijd van een voordelige service wanneer u kiest voor Kinneging.

Meer dan een stukadoorsbedrijf

Voor al uw afbouwwerk in Soest zijn wij meer dan gewoon een stukadoorsbedrijf. Want behalve voor al uw stukadoor werkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor schilderwerk, herstelwerk en schaderaming. Voor al onze diensten bezoekt u de betreffende pagina’s op deze website, of kunt u contact opnemen voor meer informatie. Wij werken aan zowel renovatie als nieuwbouw woningen en panden.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag ons stukadoorsbedrijf inschakelen in Soest? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden dagelijks 100% maatwerk en vakmanschap van topkwaliteit. Ook adviseert onze ervaren stukadoor u graag over al uw renovatie en nieuwbouw werkzaamheden. U kunt ons telefonisch bereiken via 030-8793601, of stuur een bericht naar info@kinnegingtotaalafbouw.nl.

Bellen Mailen Whatsapp Offerte